info@carnivalnews.net

Rahan antaminen lahjaksi helpottuu – MobilePay lanseeraa Lahjat-ominaisuuden

MobilePayn uusi Lahjat-ominaisuus tarjoaa suomalaisille helpon ja persoonallisen tavan antaa rahaa lahjaksi – sähköisesti. Kyseessä on ensimmäinen sovellus, jolla sähköisesti siirretyn rahan voi paketoida lahjan muotoon.

Moni tunnistaa varmasti seuraavan tilanteen: olet matkalla juhliin ja haluat antaa päivänsankarille lahjaksi tietyn summan rahaa, mutta kumpikaan teistä ei käytä enää käteistä. Seitsemän kymmenestä suomalaisesta päätyy kyseisessä tilanteessa pankkiautomaatille nostamaan rahasumman ja laittamaan setelit perinteisesti onnittelukortin väliin (YouGov Finlandin kuluttajakysely 2019). Juhlien jälkeen lahjan saaja käy puolestaan tallettamassa rahat takaisin pankkiin.

MobilePay Lahjat tekee rahan siirtämisestä vaivattomampaa niin lahjan antajalle kuin vastaanottajallekin, kun jatkossa käynnit pankkiautomaatilla voi unohtaa. Käyttäjä voi lähettää valitsemallaan animaatiolla paketoidun lahjan MobilePay-sovelluksen Lahjat-välilehdellä. Lahjan yhteyteen voi kirjoittaa henkilökohtaisen tervehdyksen ja valita juhlaan sekä päivänsankarille sopivan paketin eri animaatiovaihtoehdoista. Lahjan voi toimittaa heti tai ajastaa toimitettavaksi sopivalla hetkellä.

Käyttäjä voi tilata sovelluksesta myös lahjakoodin, jota käyttämällä lahjan vastaanottaja voi lunastaa lahjansa MobilePay-sovelluksessa. Koodin voi kirjoittaa vaikkapa fyysiseen onnittelukorttiin, jonka voi toimittaa lahjapöydälle tai henkilökohtaisesti lahjan saajalle.

– Halusimme luoda keinon antaa rahaa lahjaksi sähköisesti, mutta kivalla tavalla paketoituna. Ratkaisullamme on mahdollista korvata käteislahja helposti ja turvallisesti sähköisellä rahansiirrolla, johon on kuitenkin mahdollista yhdistää myös fyysinen onnittelukortti. Hauskasti animaation avulla paketoidut MobilePay Lahjat tuovat enemmän iloa rahan antamiseen ja vastaanottamiseen juhlapäivänä, iloitsee Anniina Heinonen, MobilePay Finlandin CEO.

Luovia lahjapaketteja juhlaan kuin juhlaan

Useat suomalaiset lähettävät jo nyt rahaa lahjaksi MobilePayn kautta. Monet heistä ovat tunnistaneet tarpeen visuaalisemmalle ja henkilökohtaisemmalle tavalle antaa lahja. MobilePay Lahjat on vastaus tähän tarpeeseen. Pakettivalikoima täydentyy jatkuvasti sopivilla paketeilla muun muassa häihin, jouluun sekä eri ikäisten syntymäpäiviin.

Lahjan vastaanottaja voi avata lahjan syöttämällä sovellukseen pääsykoodinsa. Lahjan avauduttua animaation kera vastaanottaja voi helposti siirtää rahat pankkitililleen.

MobilePay Lahjat on vapaaehtoinen lisäpalvelu MobilePay-sovellukseen. Yhden paketoinnin hinta on 0,49€. MobilePay-sovellus on ilmainen käyttäjille.

Vastaa