info@carnivalnews.net

Nopea korttiluotto – mistä on kyse?

Lainasto – Suomalainen rahoituspalveluiden edelläkävijä

Lainasto on noussut suomalaisten keskuudessa suureen suosioon tarjoamalla nopeita ja vaivattomia rahoitusratkaisuja. Yli 300 000 suomalaisen asiakkaan luottamuksen ansainnut Lainasto erottuu kilpailijoistaan ensisijaisesti helppokäyttöisen luottohakemuksensa, joustavien ehtojensa ja luotettavien palveluidensa ansiosta. Luottohakemus on maksuton, ja sen täyttäminen onnistuu vaivatta. Lisäksi, Lainaston luottopalvelu on aina avoinna, tarjoten saman tien luottopäätöksen.

Lainasto korttiluotto – Ostokset maailmanlaajuisesti
Lainaston tarjoama korttiluotto sisältää virtuaalisen Visa-kortin, joka mahdollistaa ostosten tekemisen yli 40 miljoonassa ostopaikassa ympäri maailmaa. Visa-kortin liittäminen Google Pay -maksupalveluun tekee ostosten maksamisesta entistäkin kätevämpää, mahdollistaen lähimaksun käytön. Luottoraja alkaa 300–500 eurosta, ja sitä voidaan nostaa jopa 3000 euroon saakka. Luoton nimelliskorko on kilpailukykyinen 19,90%.

Miksi valita Lainasto-luottokortti?

Nopea ja helppo prosessi
Lainaston luottokorttihakemus tehdään kokonaan netissä, ja se vie vain muutaman minuutin. Hakuprosessi on suunniteltu niin, että asiakkaan tarvitsee täyttää vain oleelliset tiedot, minkä jälkeen hakemus lähetetään nopeasti käsiteltäväksi.

Ei ylimääräisiä toimenpiteitä
Kun hakemus on lähetetty, ei asiakkaan tarvitse tehdä muita toimenpiteitä. Lainaston palvelun helppous ja nopeus ovat vertaansa vailla. Myönteisen luottopäätöksen saatuasi luottokortti on nopeasti käytössäsi.

Lainaston korttiluoton ehdot

Joustava ja vakuudeton luotto
Lainaston korttiluotto on vakuudeton jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,00 %. Luotonhoitokulu on vain 0,01 % päivässä, korkeintaan 150 € vuodessa. Esimerkiksi 3 000 euron luoton kustannukset 12 kuukauden maksuajalla ovat yhteensä 427,20 €, ja takaisinmaksettava kokonaissumma on 3 427,20 €. Todellinen vuosikorko on 28,48 %.

Vapaaehtoiset lisäpalvelut
Lainasto tarjoaa asiakkailleen vapaaehtoisia lisäpalveluita, kuten mahdollisuuden siirtää maksuerän eräpäivää 14 päivällä 5,00 euron maksua vastaan. Lisäksi, jos asiakas valitsee paperilaskun, sen kustannus on 4,90 € kuukaudessa. Sähköpostilasku on maksuton.

Virtuaalinen Visa-luottokortti ja Google Pay

Verkkoshoppailun uusi ulottuvuus
Lainaston virtuaalinen Visa-luottokortti yhdistettynä Google Pay -maksupalveluun tuo verkkoshoppailuun uuden ulottuvuuden. Maksaminen kaupassa on nopeaa ja vaivatonta.

Vakuutus yllättäviin tilanteisiin

Lainasto Tuloturva
Lainasto Tuloturva -palvelu auttaa pitämään taloutesi tasapainossa, vaikka et olisi suunnitellut yllättäviä tilanteita, kuten työttömyyttä tai työkyvyttömyyttä. Tämä palvelu varmistaa oman ja perheesi toimeentulon näissä tilanteissa.

Lainasto tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen yhdistelmän nopeutta, joustavuutta ja turvallisuutta. Olipa kyseessä arjen menojen kattaminen tai yllättävien kulujen rahoittaminen, Lainasto on valintasi. Käyttäjäystävälliset palvelut, kilpailukykyiset ehdot ja luotettavuus tekevät Lainastosta markkinoiden kärkinimen.

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 427,20 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 427,20 €, todellinen vuosikorko 28,48 %.

Vastaa