info@carnivalnews.net

Lainojen kilpailutus ja vertailu kannattaa –lainakuluissa jopa yli 10 000 € erot

Lainojen kilpailutus ja vertailu voi tuoda tuntuvia säästöjä laina-aikana, käy ilmi lainavertailupalvelu Etuan tekemästä selvityksestä. Kulutusluottojen kilpailutuksella saatu säästö oli keskimäärin 2 740 € koko laina-ajalta.

Uusien kulutusluottojen korot ovat laskeneet keskimäärin 4 prosenttiyksikköä viime vuoteen verrattuna. Muutokseen ovat vaikuttaneet pankkien välinen kilpailu ja tiukentunut lainsäädäntö. Vaikka yleinen korkotaso on laskenut, lainojen kilpailutus ja eri pankkien lainatarjousten vertailu kannattaa silti.

Etua.fi-lainavertailupalvelun tekemästä selvityksestä käy ilmi, että suurin osa lainatarjouksia saaneista asiakkaista hyötyi lainojen kilpailutuksesta. Suurimmillaan ero halvimman ja kalleimman lainatarjouksen välillä oli yli 10 prosenttiyksikköä ja kallein korko oli yli kaksinkertainen edullisempaan verrattuna. Selvityksessä vertailtiin pankkien tarjoamien lainojen sopimuskorkoja, jotka määrittävät lainakoron tilapäisen korkokaton jälkeen.

Lainojen kilpailutuksella jopa 10 000 € säästöt

Kilpailuttamalla ja valitsemalla edullisimman lainatarjouksen, voi lainan kokonaiskuluissa säästää suuria summia. Keskimääräinen ero halvimman ja kalleimman lainatarjouksen välillä oli 2 700 €, kun huomioidaan kaikki kulut laina-aikana.

Suurimmillaan säästöt olivat jopa yli 10 000 €. Esimerkiksi 20 000 € laina 10 vuoden maksuajalla tuli 10 320 € edullisemmaksi, kun verrattiin halvimman ja kalleimman lainatarjouksen kokonaiskuluja.

Tee nyt maksuton lainavertailu ja saat henkilökohtaiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Hakemus on ilmainen eikä sido mihinkään.

Kilpailuta lainasi ja katso, kuinka paljon voit säästää

Kilpailuttamalla lainasi varmistat, että et maksa lainoistasi liian suurta korkoa.

Onpa lisärahoituksen tarpeesi remontti, kodinkone, tai muu vähän isompi hankinta, säästät rahaa pyytämällä lainatarjouksen etukäteen ja vertaamalla tarjouksia keskenään.

Etua.fi-lainapalvelun avulla voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainankilpailutus on maksutonta eikä velvoita mihinkään.

Lainavertailumme avulla voit kilpailuttaa myös nykyiset lainasi uudestaan. Yhdistämällä luottokorttivelat, osamaksut ja kulutusluotot yhdeksi lainaksi säästät rahaa myös tilinhoito- ja laskutuspalkkioissa, joita jokainen lainanmyöntäjä perii koron lisäksi joka kuukausi.

Yhdistelylainaa on vaivatonta hakea eikä hakemuksen jättäminen sido mitenkään. Vertaile korkoja nykyisten lainojesi korkoihin ja päivitä lainasi ehdot ajan tasalle!

Pyydä lainatarjous osoitteessa www.etua.fi

Kilpailutamme lainan puolestasi jopa 20 pankin kesken, ja näin sinulle löytyy halvin laina. Vain kilpailuttamalla lainasi näet, kuinka paljon voit lainakuluissa säästää!

Etua.fi vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Etua Oy on suomalainen osakeyhtiö, jonka enemmistön omistaa Alma Media Oyj. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Kotieläimet tuovat iloa ja rauhaa arkeen

Kotieläimet ovat ihania kumppaneita, jotka tuovat paljon iloa ja rauhaa arkeen. Ne ovat uskollisia ja rakastavia, ja niiden seurassa on aina mukavaa olla. Kotieläimiä voi olla monenlaisia, kuten koiria, kissoja, kaneja tai vaikka kanoja. Jokaisella eläimellä on oma persoonallisuutensa ja tarinansa, ja niiden kanssa vietetty aika on aina arvokasta. Kotieläimiä hoitaessa oppii myös vastuullisuutta ja huolehtimista toisesta olennosta. Niiden läsnäolo rauhoittaa mieltä ja auttaa unohtamaan arjen stressit. Kotieläin on todellinen aarre, joka ansaitsee rakkautta ja kunnioitusta.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Fazer Patukat joulukalenteri – Herkullinen tapa odottaa joulua

Fazer Patukat joulukalenteri on herkullinen ja hauska tapa odottaa joulua. Kalenterissa on 24 luukkua, joista jokaisen takaa paljastuu yllätys: Fazerin suosituimpia patukoita eri makuvaihtoehdoilla. Joulukalenteri sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, sillä Fazerin patukat ovat suosittuja kaikenikäisten keskuudessa. Kalenteri tuo mukavan joulufiiliksen jokaiseen päivään ja auttaa unohtamaan kiireen hetkeksi. Fazer Patukat joulukalenteri on myös loistava lahjaidea läheisille, jotka arvostavat herkuttelua ja joulun tunnelmaa.

Vastaa