info@carnivalnews.net

Asuntolainojen korot ennätyksellisen alhaalla – kilpailuttamalla jopa tuhansien eurojen säästöt

Asuntolainojen marginaalit ovat nyt alhaisella tasolla. Etua.fi selvityksessä asuntolainan korot vaihtelivat 0,50 prosentista 0,95 prosenttiin.

Pääkaupunkiseudulla uuden asuntolainan sai huhtikuussa 2021 edullisimmillaan 0,5 prosentin marginaalilla, selviää lainavertailupalvelu Etuan kuukausittaisesta asuntolainavertailusta.

Edullisin asuntolainapankeista oli Nooa Säästöpankki, jonka jälkeen edullisinta asuntolainaa tarjosivat Hypo ja Aktia. Vertailun kallein pankki oli Ålandsbanken, joka tarjoaa uutta asuntolainaa 0,95 prosentin marginaalilla.

Huhtikuun keskimarginaali uusissa asuntolainoissa pääkaupunkiseudulla oli 0,74 prosenttia. Pankkien perimät marginaalit vaihtelevat jonkin verran alueellisesti, mutta pääkaupunkiseudun hintataso heijastelee myös koko maan tilannetta.

Edullisimman asuntolainan saa kilpailuttamalla

Koska asuntolainojen koroissa ja muissa lainakuluissa on suuria eroja eri pankkien välillä, kannattaa asuntolaina aina kilpailuttaa ja pyytää lainatarjouksia usealta pankilta.

Edullisimman asuntolainamarginaalin saa vertailemalla useiden pankkien tarjouksia, sillä lainatarjoukset ovat aina asiakaskohtaisia.

Erot asuntolainojen koroissa vaikuttavat pieniltä, mutta alhaisemmalla marginaalilla voi säästää jopa tuhansia euroja. Esimerkiksi 150 000 euron asuntolainasta maksaa vertailun edullisimmalla marginaalilla yli 5 000 euroa vähemmän korkoa 20 vuoden aikana kuin kalleimmalla marginaalilla.

Myös vanha asuntolaina on järkevää kilpailuttaa, koska marginaalit ovat tällä hetkellä huomattavasti edullisempia kuin esimerkiksi reilut viisi vuotta sitten. Vaihtamalla kalliin vanhan lainan uuteen edullisempaan voi säästöä lainakuluissa kertyä huomattavasti riippuen esimerkiksi lainan suuruudesta. Asuntolainalaskurilla voit helposti testata marginaalin vaikutusta lainan kuukausierään.

Etua.fi kilpailuttaa asuntolainan puolestasi

Helpoin tapa saada lainatarjouksia useilta pankeilta on täyttää yksi maksuton asuntolainahakemus Etua.fi-lainapalvelussa. Hakemus välitetään useille pankeille, jotka tekevät tarjouksen suoraan asiakkaalle. Voit rauhassa vertailla tarjouksia eikä palvelun käyttö velvoita mitenkään.

Asuntolainan kilpailuttaminen on ilmaista ja parhaimmillaan säästöä voi laina-aikana kertyä tuhansia euroja!

Kilpailuta asuntolaina helposti ja maksutta Etua.fi-palvelussa


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Kotieläimet tuovat iloa ja rauhaa arkeen

Kotieläimet ovat ihania kumppaneita, jotka tuovat paljon iloa ja rauhaa arkeen. Ne ovat uskollisia ja rakastavia, ja niiden seurassa on aina mukavaa olla. Kotieläimiä voi olla monenlaisia, kuten koiria, kissoja, kaneja tai vaikka kanoja. Jokaisella eläimellä on oma persoonallisuutensa ja tarinansa, ja niiden kanssa vietetty aika on aina arvokasta. Kotieläimiä hoitaessa oppii myös vastuullisuutta ja huolehtimista toisesta olennosta. Niiden läsnäolo rauhoittaa mieltä ja auttaa unohtamaan arjen stressit. Kotieläin on todellinen aarre, joka ansaitsee rakkautta ja kunnioitusta.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Fazer Patukat joulukalenteri – Herkullinen tapa odottaa joulua

Fazer Patukat joulukalenteri on herkullinen ja hauska tapa odottaa joulua. Kalenterissa on 24 luukkua, joista jokaisen takaa paljastuu yllätys: Fazerin suosituimpia patukoita eri makuvaihtoehdoilla. Joulukalenteri sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, sillä Fazerin patukat ovat suosittuja kaikenikäisten keskuudessa. Kalenteri tuo mukavan joulufiiliksen jokaiseen päivään ja auttaa unohtamaan kiireen hetkeksi. Fazer Patukat joulukalenteri on myös loistava lahjaidea läheisille, jotka arvostavat herkuttelua ja joulun tunnelmaa.

Vastaa