info@carnivalnews.net

Miksi maksaisit velkoja pois uudella velalla? Yhdistelylainalla helpotusta arjen menoihin

Erilaisia luotto- ja osamaksusopimuksia on tarjolla lähes kaikkeen nykyään, vaatteista puhelimiin ja autoista tietokoneisiin. Myös huonekalut on kätevä ostaa osamaksulla. Jossain kohtaa huomaat, että sinulla saattaa olla useita tai jopa toistakymmentä erilaista luotto- ja osamaksusopimusta päällekäin.

Kysymys kuuluu; Oletko joskus lainannut uutta ostosta varten tai ostanut jotakin osamaksulla? Oletko ostanut useampia tuotteita osamaksulla useasta eri paikasta? Halvin Laina -sivusto tutki asiaa. Mikäli näin on voimme arvailla että kaikissa osamaksusopimuksessa on omat melko korkeat korot ja kaikissa vielä oma käsittelymaksu tai laskutuslisä joka kuukausi. On mahdollista, että maksat jopa satoja euroa vuodessa hukkaan näinä maksuina ja voisit järjellä asiasi toisin. Velkojen maksaminen velalla voi kuulostaa hullulta, mutta oikea yhdistelylaina, joka on mietitty oikein on itse asiassa paljon järkeä.

Miksi yhdistelylaina toimii?

Toimiva yhdistelylaina on todennäköisesti myös halvin laina, eli se todennäköisesti alentaa kuukausittaista maksuerää pienemmäksi ja siinä on vähemmän sivukuluja kuin useissa pienissä lainoissa. Tämä johtuu yksinkertaisesti kahdesta asiasta, siinä on vain yhteen kertaan käsittelymaksu tai tilinhoitopalkkio, ja toiseksi, siihen voi todennäköisesti neuvotella pidemmän maksuajan kuin muissa jo olemassa olevissa lainoissasi on tai voit saada uuden yhtä pitkän maksuajan vain jäljellä olevalle lainan määrälle. Kaikki nämä tekijät yhdessä auttavat alentamaan kuukausittaista maksua ja tasapainottamaan taloutta.

Tarkista aina lainan tarve ja määrä

Yhdistelylaina on helpoin mitoittaa oikein kun laskee kaikkien nykyisten osamaksujen, pikalainojen ja kulutusluottojen jäljellä olevat summat yhteen. Näin saat hyvän kokonaiskuvan siitä paljonko olet yhteensä velkaa. Kilpailuttamalla sen jälkeen tämän koko summan suuruisen lainamäärän yhdeksi edullisemmaksi lainaksi, voit alkaa säästää lainan hoitokuluissa merkittävästi. Nyt on hyvä aika kilpailuttaa kun lainojen korkokatto on asetettu ennätysalhaalle ja käytännössä kaikki myönnettävät lainat ovat halvempia kuin aiemmat. Tällaisella yhdistelylainalla kun maksaa pois kaikki vanhat osamaksut ja luotot, on talous mahdollista saada järjestymään paremmin ja selkeämmin.

Sen lisäksi, että järkevällä yhdistelylainalla kulut on mahdollista saada alemmaksi kokonaisuudessaan, tilanne selkenee myös siten kun sinulla on yksi laina, yksi kuukausierä ja yksi lainasopimus. On myös helpompi seurata kokonaisvelan määrää ja sen lyhentymistä yhdellä silmäyksellä kuin monesta eri sopimuksesta.

Kevytmielinen velkaantuminen

Ketään ei voi kannustaa kevytmieliseen velkaantumiseen, ja lainaa nostettaessa on aina hyvä miettiä mihin sitä nostaa ja tarvitseeko sitä todella. Yhdistelylainan tarkoitus onkin helpottaa mahdollisesti jo aiemmin tehtyjä kevytmielisiä velalla tehtyjä ostoksia järkeistämällä koko paketti paremmin henkilökohtaiseen talouteen sopivaksi. Ylipäänsä halvin laina on lähes aina paras laina, mutta varsinkin silloin jos sillä voi ratkaista aiemmin tehtyjä huonoja päätöksiä tai ongelmia. Silloin tällainen velkaantuminen ei ole lainkaan kevytmielistä vaan nimenomaan järkevää.

Yhdistelylaina on yleisesti helpointa hakea lainavertailusivustoilta, jotka vertaileva useita tarjoajia. Näin hakijalla on paras mahdollisuus onnistua löytämään edullista lainaa. Kaikkien lainojen kanssa on hyvä ja tärkeä asennoituu niin, että laina tulee maksaa takaisin ja tietää se, että siitä suoriutuu. Mikäli jotain ongelmia tulee myöhemmin, voi taloutta tasapainottaa vielä muilla järjestelyillä karsimalla kuluja tai hankkimalla lisää tuloja tekemällä lisää töitä. Nämä ovat toki usein hitaampia prosesseja suorittaa loppuun mutta harkinnan arvoisia.

Kaikki nämä toimet yhdessä toivottavasti auttavat tasapainottamaan talouden tulot ja menot, niin että stressaat vähemmän ja voit nauttia elämästä.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Koe kaupunki uudella tavalla – vuokraa sähköpotkulauta

Sähköpotkulauta vuokraus on nopeasti kasvava trendi kaupungeissa ympäri maailman. Se tarjoaa helpon ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa, ilman tarvetta omistaa omaa ajoneuvoa. Sähköpotkulaudat ovat myös erittäin käteviä lyhyiden matkojen tekemiseen ja niitä voi helposti vuokrata monilta eri yrityksiltä. Vuokraamalla sähköpotkulaudan voit kokea kaupungin uudella tavalla, välttää ruuhkia ja nauttia liikkumisesta vaivattomasti.

Maamme laulu – kansallishymni joka yhdistää suomalaisia

Maamme laulu on Suomen kansallislaulu ja yksi maamme merkittävimmistä kulttuuriperinnöistä. Sen sanoitukset ovat syvällisiä ja kauniita, ja ne kertovat Suomen luonnosta ja historiasta. Maamme laulu yhdistää suomalaisia eri puolilta maata ja on tärkeä symboli kansallisen yhtenäisyyden kannalta. Sitä lauletaan juhlapäivinä, koulujen tilaisuuksissa ja monissa muissa tilanteissa, joissa halutaan juhlistaa suomalaisuutta. Maamme laulu on osa Suomen historiaa ja kulttuuria, ja se jatkaa elämäänsä tärkeänä osana suomalaista identiteettiä.

Pikku Finlandia

Pikku Finlandia edustaa kestävän kehityksen ja kiertotalouden mukaista rakentamista, sillä se on rakennettu siirrettävistä ja uudelleen käytettävistä puumoduuleista. ”Puu on vastuullinen rakennusmateriaali se sitoo hiiltä koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Trackbacks & Pings

  • Yhdistä lainasi 30 000 € asti - Vertaa pikavipit :

    […] Yhdistelylainan hakeminen on yksinkertaista. Tarvitset vain täyttää hakemuksen, jossa ilmoitat nykyiset lainasi ja niiden ehdot. Lainanantaja arvioi taloudellisen tilanteesi ja tekee sinulle lainatarjouksen. […]

    4 kuukautta ago

Vastaa